Yhteystiedot

Annamaija Hujala & PetriMäkipeura
Porvoo

Uusimmat kuvat

Pentuja


rasmus11vko.jpg

PENTUJA SUUNNITELMISSA!

Suunnitteilla on pitkästä aikaa pentuja kesällä 2018. Vanhemmat ovat oma kasvattimme Mikki ja tyttöystävänsä, saksantuonti Erin. Nyt on koittanut pariskunnan aika perustaa perhe :) 

Mikki (virallisemmin FI, EE, LV MVA Cara Fionn Haley) on  tasapainoinen, iloinen ja reipas lapsiperheen koira, joka ei pienestä hätkähdä ja suhtautuu kaikkeen ja kaikkiin positiivisesti. Mikin oma sivu on >>täällä. 

Erin (Ballyhara's Yvie For Cara Fionn, FI MVA, RTK1) on ihmisrakas ja iloinen potentiaalinen harrastuskoira, joka tykkää tehdä asioita täysillä, mutta osaa myös rauhoittua, kun on sen aika. Tosin nykyisin Erinin pääharrastukset ovat lenkkeilyn ohella pihan tarkkailu ja selällään maata retkottaminen. Erinin sivulle >>tästä. Yhteiskuvia pariskunnasta on myös >>täällä.

Molemmat vanhemmat on terveystutkittu rotujärjestön suositusten mukaan ja ovat mukavia ja hyvähermoisia, iloisia perhekoiria. Kumpikaan ei ole ääniarka, aggressiivinen eikä kärsi eroahdistuksesta. 

Pariskunta asuu meillä Porvoossa, joten tervetuloa tutustumaan vanhempiin, pentujen kasvuoloihin ja meihin kasvattajiin :)

Lisätietoja saat Anulta puh. 040 569 8897 tai kennel.carafionn@gmail.com. Ole yhteydessä, niin kerron lisää!