Yhteystiedot

Annamaija Hujala & PetriMäkipeura
Porvoo

Uusimmat kuvat

Pentuja


rasmus11vko.jpg

PENTUJA SUUNNITELMISSA!

Suunnitteilla on pitkästä aikaa pentuja! Jos kaikki sujuu hyvin, pentuja syntyisi syyskuun 2018 alussa ja olisivat luovutusiässä marraskuun alussa. Vanhemmat ovat oma kasvattimme Mikki ja tyttöystävänsä, saksantuonti Erin. 

Mikki (virallisemmin FI, EE, LV MVA Cara Fionn Haley) on tasapainoinen, itsevarma, sosiaalinen ja reipas lapsiperheen koira, joka ei pienestä hätkähdä. Mikki suhtautuu kaikkeen ja kaikkiin positiivisesti, myös vieraisiin uroskoiriin. Mikin lempipuuhaa on seurakoirana oleminen ja chillailu. Mikillä on yksi aikuinen pentue jo ennestään; sen tiedot löytyvät Kennelliiton Koiranetistä. Mikin oma sivu on >>täällä. 

Erin (Ballyhara's Yvie For Cara Fionn, FI MVA, RTK1) on ihmisrakas ja sosiaalinen potentiaalinen harrastuskoira, joka tykkää tehdä asioita täysillä, mutta osaa myös rauhoittua, kun on sen aika. Tosin nykyisin Erinin pääharrastukset ovat lenkkeilyn ohella pihan tarkkailu ja selällään maata retkottaminen. Mökkeily ja uiminen ovat Erinin mielestä parasta, vaikka se viihtyy myös kaupunkilenkeillä ja terasseilla. Erinin sivulle >>tästä. Yhteiskuvia pariskunnasta on myös >>täällä.

Molemmat vanhemmat on terveystutkittu rotujärjestön suositusten mukaisesti. Lisäksi molemmilta on testattu MyDogDNA-geenitestipaketti, joka sisältää mm. perimän monimuotoisuuden, tunnetut perinnölliset sairaudet sekä fyysisiä ominaisuuuksia. 

Tulevat vanhemmat ovat mukavia ja hyvähermoisia, iloisia perhekoiria. Kumpikaan ei ole ääniarka, aggressiivinen eikä kärsi eroahdistuksesta. Pariskunta asuu meillä Porvoossa, joten tervetuloa tutustumaan vanhempiin, pentujen kasvuoloihin ja meihin kasvattajiin :)

Lisätietoja saat Anulta puh. 040 569 8897 tai kennel.carafionn@gmail.com. Ole yhteydessä, niin kerron lisää!