Uutisia ja kuulumisia

 

3.1.2022

Koronavuoden 2021 kohokohtia oli J-pentueemme, joka syntyi 25.1.2021, 3 tyttöä ja 6 poikaa. Lisätietoja (mm. posekuvat ja geenitestit) on J-pentueen omilla sivuilla ja pentukuvia kuva-albumissa. Koronasta huolimatta J-pennuista useampi ehti kesällä käydä pentunäyttelyssä: kaikki tytöt Etna, Lykke ja Nuppu sekä pojista Milo. Mukavia arvosteluja ja sijoituksiakin tuli; tarkemmat tiedot löytyvät Koiranetista. J-pennuilla oli lisäksi keväällä omat pentukoulutukset (joita säät eivät suosineet) sekä pentutreffit heinäkuussa. Kiitos kaikille runsaslukuisesta osanotosta molemmissa!

Koko I-pentue on nyt MH:n lisäksi terveystutkittu ja osin myös geenitestattu DM:n varalta, ja pentueesta Elmo ja Gösta ovat vuoden 2021 aikana saaneet jälkikasvua, yhteensä 8 urosta ja 6 narttua :) Lisäksi sijoituskoiramme Nuka kävi terveystutkimuksissa, MH-luonnekuvauksessa sekä erikoisnäyttelyssä ihan mukavin tuloksin.  Kiitos Tiina & co! :)

21.9.2020

I-pentue kokonaisuudessaan MH-luonnekuvattiin 12.9.2020 Porvoossa; kiitos kaikille, kun osallistuitte! :) Pentueellinen ihmisrakkaita ja vilkkaita vehnäpoikia, joissa punaisena lankana ovat rohkeus, nopea palautuminen sekä sosiaalisuus. Silti kaikki ovat niin omia persooniaan, ja mikä parasta, jokaisella tuntui olevan yhteinen sävel oman perheensä kanssa. 

Pennuista Pluto on MH:n lisäksi käynyt näytteyissä, K&V erikoisnäyttelyssä Turengissa 5.9. sekä Hyvinkäällä 20.9. Molemmista Pluto sai kerrassaan erinomaiset arvostelut, mutta turkin tämänhetkinen nokisuus valitettavasti haittaa enemmän tai vähemmän, tuomarista riippuen.

11.8.2019

Kävimme elokuun alussa koko perheen voimin kesäloma- ja näyttelyreissulla Liettuassa, pääkohteena Druskininkai. Iloksemme näyttelymenestys oli toiveitakin parempi: Mikki sai kansainvälisen muotovalion arvoon tarvittavan cabibin kolmannesta maasta, mikä oli reissun tavoite. Oikeastaan Mikki sai cacibeja kaksikin, samoin Liettuan ja Baltian muotovalion arvot sekä osallistumisoikeuden Cruftsin näyttelyyn keväällä 2020. Toisena päivänä Mikki oli ROP ja Erin VSP ja toisena päin vastoin, kolmanteen näyttelyyn emme enää osallistuneet. Myös Erin sai kaksi cabibia, Liettuan muotovalion arvon sekä Crufts-osallistumisoikeuden. Pitäisiköhän sinne lähteä, kun kerran on mahdollisuus ;) 

27.6.2019

Kevät on mennyt Erinin osalta uusien harrastusten merkeissä. Kävimme nosework-kursseja pitkin kevättalvea ja nyt Erin tunnistaa eukalyptuksen, laventelin sekä laakerinlehden ja ilmaisee ne istumalla. Kun nosework-kurssit loppuivat, siirryimme mejä-kurssille yhdessä Elmon ja Pluton kanssa. Ja sepäs vasta olikin hauskaa! Kaikki kolme olivat oikein päteviä ja taisi jäädä kipinä lajiin kytemään itse kullekin. Myös Nelson on tahollaan opiskellut hajutyötä, nyt työn alla on setelin tunnistaminen :)

Pluto ja Nelson korkkasivat myös näyttelykehät vehnien erikoisnäyttelyssä Tampereella 16.6. Molemmat olivat todella reippaita ja iloisia, ja saivat hyvät arvostelut, tuluksena Pluto EH ja Nelson ERI. Myös Erin ja Mikki osallistuvat: Erinille ERI; Mikki vastasi perheen parhaasta menestyksestä tuloksella VET ERI2 SA. Lisäksi tuomari valitsi Mikin kilvoittelemaan rodun parhaasta turkista & väristä. Kipinä taisi jäädä tästäkin lajista!

4.3.2019

I-pentue tulee jo 6 kk ikään, onnittelut kaikille! Pentutapaaminen pidettiin meillä Porvoossa 9.2. riehumisen merkeissä, ja jo sitä ennen olemme tavanneet koko porukalla omalla pikkupentukurssillamme syksyllä ja talvella. On ollut onni saada näin mahtavat ja yhteistyöhaluiset kodit pennuille! Pentutapaamisen kuvia on Kuvia-sivulla; erityiskiitos kuvista Eliselle :)

30.9.2018

Erinin ja Mikin pennut syntyivät 6.9.2018 - 5 pontevaa poikaa! Sekä äiti että pojat voivat hyvin, ja Erin on ollut kerrassaan mallikas mamma :) Tällä hetkellä pallerot ovat reilut 3 viikkoa vanhoja ja pentulaatikon ulkopuolisen maaliman valloitus on alkanut. Valveillaoloajat ovat vielä lyhyitä pätkiä, mutta leikkimisen alkeet jo sujuvat, samoin jauhelihan maistelu.

Pentusten kehitysvauhti on kerrassaan huimaa, eikä niiden parista malttaisi olla hetkeäkään pois! -Hyvä tekosyy sille, että olen laiskanlaisesti saanut ladattua pentukuvia nettiin. Joitain olen laitellut Kuvia-sivulle, ja toivottavasti saisin askarreltua niitä lisää tässä  kuukauden kuluessa. 

 

26.6.2018

Elämme jännittäviä aikoja, Erinin juoksu on alkanut :) Jos kaikki menee hyvin, niin pentuja voisi syntyä syyskuun alussa. 

Tässä välissä on julkaistu vehnille uusi geenitesti MOA:n varalta; Mikki on geneettisesti terve ja Eriniltä tutkimukset juuri otettiin, samalla kun pariskunta kävi vielä terveystarkastuksessa ennen astutusta. Lääkäri totesi molempien olevan kaikin puolin terveitä ja hyväkuntoisia :) 

13.3.2018

Vuosi on taas vierähtänyt koirien osalta seurakoiratoiminnassa. Virallisin osuus on ollut syksyllä 2017 tehty silmätarkastus, jossa sekä Mikki että Erin todettiin siltäkin osin terveiksi.

Kaikki suositellut tarkastukset on nyt sitten tehty, ja vuoden 2018 toiveissa onkin kesäpennut pariskunnalle Mikki & Erin :)

Lisää suunnitelmista on Pentuja-sivulla, ja vanhemmista Mikin  ja Erinin omilla sivuilla. 

mikki-erin-9-17.jpg

 

29.4.2017

Vuosi 2016 sujui sen verran vauhdikkaasti remontin, lasten harrastusten ja muun tohinan parissa, ettei kotisivuja muistanut päivitellä. mikki-erin-9-17.jpgErin tuli valioksi heti ensimmäisessä näyttelyssään 2-vuotispäivän jälkeen, tuloksena PN1, sert, cacib ja VSP. Näyttely oli Haminan Kansainvälinen 21.5.2016 ja tuomarina Paavo Mattila.

2-vuotispäivänsä tienoilla toukokuussa 2016 Erin suoritti myös MH-luonnekuvauksen hyväksytysti. Linkki MH-videoon on Erinin omalla sivulla (laatu ei kaksinen) ja kirjallinen tulos löytyy Koiranetista. Erin, the great hunter, otti pupuvainut heti alussa ja kuvaus menikin sitten metsästysmoodissa. Lyhyesti, MH:n perusteella Erin on reipas, omatoiminen ja nopeasti palautuva terrieri, joka osaa myös rauhoittua nopeasti.

Vuoden 2017 alussa Erin kävi virallisissa lonkkakuvissa ja tulos oli Per Axelssonin sanoja lainaten: terveet lonkat, C. Aavistuksen matala lonkkamalja aiheuttaa C-arvon, muutoin ovat kuulemma hyvät.

Mikin vuosi sujui seurakoiramerkeissä, mikä onkin Mikin mielestä kaikkein parasta hommaa :)

14.12.2015

Mikki on jatkanut harrastustaan Kaverikoiratoimintaa harvakseltaan. Vakiokäyntipaikastamme kehitysvammaisten ausuntolassa luovuimme kiireiden vuoksi, mutta sen verran käyntejä olemme ehtineet tehdä, että Kaverikoirahuivi on ansaittu :) 

Erinin kanssa olemme hurahtaneet rallytokoon, kuten muutama kasvattimmekin, Essi (CF Eilish) ja Kerttu (CF Grainne) etunenässä. Kolme alokasluokan kilpailua tänä syksynä on nyt takana, kaikki hyväksytyllä tuloksella ja nousujohteisesti: 76 p, 85 p ja viimeisestä 96 p. Koulutustunnus RTK1 on plakkarissa ja Erin siirtyy harjoittelemaan avoimeen luokkaan. 

Oheisessa kuvassa Erin poseeraa tuore RTK1-mitali kaulassaan. 

Essi-isomummo on aloittanut myös uuden kilpalajin, tokon, 10 vuoden iässä! Ensimmäisestä kisasta tuli heti tulos ALO1. Hienoa Tanja & Essi!

Erin_12_15.jpg

Erin_0815_w2.jpg

28.8.2015

Elokuussa Erinin näyttelyura on jatkunut nimensä mukaisesti :)

Kouvolassa 22.8. Eri1, sa, PN3 ja varaserti, tuomari Anne Sume Virosta. Heinolassa 23.8. samoin Eri1, sa, PN3 ja tällä kertaa oikea serti. Nyt on Erinin vuoro odottaa 2 vuoden ikää ennen viimeisen sertin metsästystä.

31.7.2015

Vuosi on kulunut ilman kummempia tapahtumia koirarintamalla. Erin (Ballyhara's Yvie for Cara Fionn, kuvassa oik.) on jo iso tyttö, ja olemme innostuneet rally-tokon harrastamisesta. Näyttelykehätkin on korkattu erinomaisin tuloksin, heti ensimmäisestä näyttelystä SA ja PN4 (Hollola 5/15 tuomari H Lehkonen) ja toisesta SA, SERT ja VSP (Ylivieska Int 7/15 tuomari P Hjelm). 

Myös Mikki osallistui noihin näytelmiin ja oli molemmissa PU2 SA:n kera. Ylivieskan näyttely oli kansainvälinen, joten sieltä tarttui mukaan myös cacibiksi muuttuva vara-cacib. Erin on junioriluokassa eikä siis voinut cabibia vastaanottaa.

Heti kesän alussa Mikistä tuli isä, kun Lyyli Pyhtäältä pyöräytti 5 potraa poikaa ja 3 kaunista tyttöä. Pentue Koiranetissä: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI36563%2F15&R=40

Onnea ja menestystä katraalle, on hauska nähdä mitä ihanuuksia näistä tuleekaan! 

Erin-Hollola.jpg

10.8.2014

Kesäämme on vauhdittanut uusi perheenjäsen, vehnäneiti Erin eli virallisemmin Ballyhara's Yvie for Cara Fionn, jonka kävimme hakemassa Saksasta heinäkuun alussa. Erinistä on muutama kuva neidin omalla sivulla sekä Kuvia-sivulla.

Heinäkuun lopussa kävimme neljän päivän kaupunki-biitsi- koiranäyttely -pikalomalla Latviassa Mikin kanssa. Tuliaisina +34 asteen hellenäyttelyistä tuli -erinomaisten arvosteluiden ja händlerin koulutustarpeen huomaamisen lisäksi - Latvian serti, joten Mikki voi liittää titteliinsä arvon LV MVA.

Elokuun alussa Mikki osallistui K&V-erikoisnäyttelyyn, tuloksena ERI sekä hieno arvostelu. Hellettä riitti tähänkin näyttelyyn, ja sitä ei Mikki irlantilaispoikana oikein kestä ;)

Mikki-Latvia-rop.jpg

19.5.2014

Vuosi on vaihtunut jo aikoja sitten, kennelimme osalta alkuvuoden tapahtumat ovat olleet vähemmän iloisia. Päädyimme etsimään Mustille (Terracorsos Finer Than Ashley) helmikuussa uuden kodin, sillä elämänmenomme tuntui olevan hieman liian tapahtumarikasta Mustin mieleen. Onneksi Mustille löytyi erittäin hyvä koti lähiseudulta yllättävän nopeasti. Kotiutuminen on vielä kesken, mutta tähän mennessä Mustin sopeutuminen on sujunut melkoisen hyvin. Omasta sopeutumisesta ei kannata puhua, rakkaasta perheenjäsenestä luopuminen on aina raskasta.

Ilopilkkuja kennel-kevääseen on tuonut Kertun (CF Grainne) menestys agilitykentillä: team Kertulla on SM-kisoihin vaadittavat tulokset kasassa. Toivotamme heille onnea ja menestystä kesän koitoksiin!

Kuvassa Musti talvella 2012.

musti12.jpg

rop-ja-vsp-cox-tartto-2013.jpg

11/2013

Syksyn piristykseksi teimme perinteisen Tarton-reissun koko perheen kanssa. Tällä kertaa näytelmiin oli ilmoitettu ainoastaan Mikki eli Cara Fionn Haley. Mikki olikin PU1, ROP ja sai cacibin heti ensimmäisenä näyttelypäivänä, joten jätimme toisen näyttelypäivän kokonaan väliin keskittyen lomailuun. Näyttelyn vehnätuomarina toimi irlantilainen Gerard Cox.

Myös K&V-erikoisnäyttelyssä koiriamme edusti ainoastaan Mikki, tuloksena ERI ilman kummempaa sijoitusta.

22.9.2013

Kerttu (CF Grainne) ja Essi (CF Eilish) ovat jatkaneet menestystä agility- ja rallytoko-kentillä. Kertulla on ensimmäiset sertit Agilityvalion arvoon kasassa, ja Essi on siirtynyt rallytokon voittajaluokkaan.

Mikin (CF Haley) neljän kansainvälisen näyttelyn turnee heinäkuussa huipentui Ylivieskassa, jossa Mikki oli ROP. Ryhmäkilpailuihin emme malttaneet jäädä. Neljän näyttelyn saldo oli siis 2 x cacib, 1 x varacacib;  1 x PU1 & ROP; 2 x PU2 ja 1 x PU4. The bold & the beautiful ;)

mikki0713.jpg

mikki07132.jpg

17.7.2013

Alkuvuonna kennelin koirakuulumisista ovat vastanneet lähinnä Kerttu (Cara Fionn Grainne) sekä Essi (Cara Fionn Eilish). Kerttu on pärjännyt hienosti agilityn medi 3 -luokassa ja Essi puolestaan rally-tokossa. Hyvä tytöt :)

Näyttelyissä olemme käyneet vasta nyt heinäkuussa Mikin kanssa, ihan onnistunein tuloksin: Oulun KV näyttelyssä la 13.7. Mikki oli PU2 kera vara-cabibin (joka muuttuu cacibiksi, koska voittaja on jo kv. valio) ja su 14.7. Mikki oli PU4.

Kuvassa Mikki kotipihalla heinäkuussa, ennen trimmausta.

tartto_3.11.12_b.jpg

 18.11.2012

Marraskuun piristykseksi kävimme Tarton kansainvälisissä koiranäyttelyissä 3. ja 4.11.2012. Hienosti meni kaikin puolin: Musti oli lauantaina 3.11. ROP kera cabibin ja tuli näin kansainväliseksi muotovalioksi, C.I.B. Mikki oli lauantaina PU2, sai sertin ja tuli Viron muotovalioksi. Lisäksi Musti sijoittui terrieriryhmässä toiseksi, RYP2, handlerin suureksi ällistykseksi ;)

Myös su 4.11. Musti oli ROP ja Mikki puolestaan PU4. Koirapoikien uudet tittelit kuuluvat siis Musti C.I.B., FI & EE MVA ja Mikki FI & EE MVA.

Ylemmässä kuvassa vasemmalla Mustin lisäksi komeilevat lauantain tuomari Henrik Johansson Ruotsista sekä PN Wheatstone Runo omistajineen. Alemmassa kuvassa Musti, tuomari Shaun Watson, Kypros, sekä tuore C.I.B. Sandmark's Hebe.

 
tartto_4.11.12.jpg

musti_rop_tartto-2.jpg

 25.10.2012

Nyt on koko H-pentue, kaikki kahdeksan, MH-luonnekuvattu, kun Otto pääsi Vesikoirien kuvaukseen Uuraisilla 14.10. Samaa tekoa oli kuin muukin veljessarja, reipas iloinen poika :) Tulokset löytyvät tähän hätään Kennelliiton Jalostustietojärjelmästä, ks. linkki alla toukokuun kohdalla.

Musti ja Mikki osallistuivat syyskuussa Terri-Eriin sekä Erikoisnäyttelyyn, ERI:nomaisin arvosteluin mutta ilman sen kummempaa menestystä. Viereisessä kuvassa juoksee Erkkarissa Hyvinkäällä, kuvan otti Paula Häkkinen.

Mustilla syksyn kohokohta liittyy varmasti odotettavissa olevaan iloiseen perhetapahtumaan: Vella-rouva (CIB Musca-Rosan Merlitz, kennel Sierranas) odottaa pentuja syntyväksi marraskuun lopussa.

musti092012.jpg 

2.9.2012

Kesä on mennyt hulinalla, koirille siihen on mahtunut myös jokunen näyttely. Tanskan-matkalta tuliaisina sekä Mikille että Mustille oli SA:t, Mustille myös sijoitukset PU3 ja PU4.

Mikkelin KV näyttelyssä heinäkuussa Mikki tuli Suomen Muotovalioksi tuloksella avo eri1, sa, PU3, sert -> FI MVA, vara-cacib (tuomarina Leni Finne).

Oheisessa kuvassa Mikki poseeraa Erikoisnäyttelyssä Hyvinkäällä syyskuussa. Kuva: Paula Häkkinen.

mikki092012.jpg

 

mikki_052012.jpg

20.5.2012

H-pentueemme MH-luonnekuvauksessa 21.4. oli paikalla yhtä lukuunottamatta koko pesue. Pennuista oli kehittynyt reippaita, rohkeita, tasapainoisia ja sosiaalisia ihanuuksia. Luonnekuvaaja sanoikin katraan käyttäytyvän kuin olisivat Linnanmäelle päässeet :) Parin pennun mielestä tilaisuus ei ollut ihan niin mukava, mutta nekin palautuivat pelotteista nopeasti.

MH-tuloksia voi käydä ihmettelemässä Koiranetista: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmTulokset.aspx?R=40&K=MH&L=2&A=2012 Jos joku kohta tuloksissa askarruttaa, niin kysykää :)

Mikin MH-kuvaus videoituna löytyy seuraavasta linkistä (huom. aloita katselu viimeisestä vidosta, niin menee oikeassa järjestyksessä): http://s1265.photobucket.com/albums/jj502/Musti_Mikki/

Näyttelyrintamalla Mikin sertin metsästys jatkuu: Haminan KV näyttelystä oli tuloksena avoimen luokan voitto, sa ja PU4, Sastamalan ryhmänäyttelystä PU2 ja varaserti.

Oheisessa kuvassa Mikki poseeraa Sastamalassa, kuvan otti Terhi Lemmetty.

29.1.2012

Mikki täytti 2 vuotta, ja pitihän sitä heti kokeilla, josko valioituisi ;) Kajaanin kv. näyttely oli ensimmäinen synttäreiden jälkeen, joten sinne sitten! Mikki sai Paula Heikkinen-Lehkoselta hienon arvostelun ja tuloksen ERI2 & SA avoimessa luokasta, Musti sai saman tuloksen valioluokassa.

9.10.2011

Syyskuussa Musti oli Porvoon näyttelyssä PU4, Mikki luokassaan toinen: ERI2, sa. Savitaipaleen ryhmiksessä Mikki kävi Harri Lehkosen arvoitavana ja oli PU1 & VSP saaden toisen sertinsä.  Sitten odotellaankin kahden vuoden ikää ja karvan kasvamista ;D

13.7.2011

Toukokuun vietimme Euroopan-turneella, koirat mukana. Matkalle mahtui näyttely Puolan Lodzissa, josta Mustille saimme kotiintuomiseksi varacacibin. Voittaja oli C.I.B., joten aikanaan postista kolahtaa cabib Mustille :) Muutoinkin matka meni mukavasti, koirat pääsivät mukaan monenlaiseen, kuten ruokaostoksille marketin lihatiskille. Ja Suomessa EU-määräykset muka kieltävät koirat mm. ravintoloissa... miksei muualla EU:ssa?

mustipuola.jpgmikkipuola.jpg
Musti ja Mikki liikkeessä Lodzissa. Kuvat: kennel Ben Nevis.

Kesäkuussa koiramme osallistuivat Rovaniemen kv näyttelyyn, jossa Musti sai totuttuun tapaan varacacibin ;D Voittaja oli taas onneksi C.I.B., eli cacib tulee tästäkin. Vielä yksi ulkomainen cacib tarvitaan! Mustin tulos oli ERI2, SA, PU2, varacabib. Mikki pärjäsi hienosti junnuluokassa saaden ensimmäisen sertinsä: ERI1, SA, PU3.

12.4.2011

Mikki (CF Haley) kävi terveystutkimuksissa ja todettiin silmiltään, lonkiltaan, kyynäriltään ja polviltaan terveeksi :) Virallinen lausunto tulee Kennelliiton sivuille, sitä tässä odotellaan...;)  Mikki osallistui myös vuoden ensimmäiseen näyttelyynsä 2.4. Savitaipaleella, tulos ERI1. Tuomari Pirjo Hjelm totesi tiivistettynä pojan olevan sopusuhtainen, ryhdikäs ja kaikin puolin hyvärakenteinen, mutta vielä karhean selkäturkin takia serti jäi saamatta.

mikki15kk.jpg

8.11.2010

Musti sekä Väinö (CF Flannagan) MH-luonnekuvattiin K&V-kerhon ensimmäisessä virallisessa luonnekuvauksessa Porvoossa 30.-31.10.2010. Kuvauksen tulokset löytyvät kerhon kotisivuilta: http://www.kerryvehna.net/index.php?page=283. Osia luonnekuvauksesta on katsottavissä myös Pet TV:ssä: www.lemmikkipalstat.net/PetTV/. Musti ja Väino luonnekuvattiin lauantaina, joten he eivät pääseet filmitähdiksi ;)

Musti ja Mikki osallistuvat Tarton KV näyttelyihin 6.-7.11.. Mustilla oli kotiintuomisina EST MVA arvo sekä kaksi varacacibia (2xPU2), ikuinen kakkonen ;) Mikki yllätti keräämällä kaksi juniorisertiä ja PU3 ja PU4-sijoitukset. Mikki yllätti myös livahtamalla karkuteille asuntoautosta näyttelypaikalla, emme aluksi edes huomanneet katoamista... Onneksi karkulainen oli otettu kiinni ja toimitettiin panikoiville omistajille.

mikki9kk.jpg

30.8.2010

Mikki eli CF Haley on debytoinut näyttelyissä mukavin tuloksin. Raisiossa 14.8. Mikki oli ROP-pentu (tuomari Soile Bister), samoin kuin Helsingissä Terri-Erissä 29.8. (tuomari Mia Sandgren, Ruotsi). Myös Musti osallistui Terri-Eriin ja täydensi päivän olemalla ROP. Kaksi koiraa, kaksi ROP:ia :D 

12.7.2010

Kävimme yhdistetyllä loma- ja työmatkalla Tanskan Maailmanvoittaja-näyttelyssä sekä Ruotsissa Jönköpingin triplanäyttelyssä. Musti osallistui triplaan parantaen päivä päivältä: eka päivänä avo2, toisena avo1/3 & ck ja kolmantena avo 1/1, ck & PU4. Tuloksia ja kuvia Wheatenshows.comissa, Jönköping Int Day 1-3. Ikävämpiä kuulumisia on Carasta luopuminen kesäkuun alussa. Cara elää muistoissamme sekä tyttärentyttärenpojassaan Mikissä, joka on tuorein perheenjäsenemme.

terri-eri2010.jpg

23.5.2010

Essi (CF Eilish) ja Musti (Terracorsos Finer Than Ashton) kävivät näytillä Haminan ja Helsingin kansainvälisissä näyttelyissä 22. ja 23.5.10. Haminassa Essin tulos oli VAL ERI1, PN4 ja vara-cacib; Mustin VAL ERI2, PU3 ja vara-cacib. Helsingissä kaksikko petrasi vielä yhden sijan verran: Essi VAL ERI2, PN3 ja Musti VAL ERI1, PU2 ja vara-cacib.

11.1.2010

Iineksen ja Helgen pennut syntyivät eilen sunnuntaina 10.1.10, 7 poikaa ja yksi tyttö... Lumikki ja 7 kääpiötä siis, prinsessa kun oli syntyessään suurinkin ;) Iines-mamma on onnellinen ja hoitaa pentuja antaumuksella.

Poikia on vielä omaa kotia vailla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

hpennut1vrk.jpg
ryhma05.jpg

21.12.2009

Viimein olemme saaneet aikaan uudet kotisivut! Kuva-albumi on vielä tyhjä ja muutakin säätöä on, mutta pikku hiljaa...

Vanhat sivumme toimivat vielä jonkin aikaa osoitteessa www.carafionn.info. Siellä on paljon vanhoja kuvia koiristamme & kasveteista yms. Huomaathan, että myös sähköpostiosoitteemme on muuttunut: kennel.carafionn(at)gmail.com.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille!